Hans Arnold

Åh, dagens inspiration. Oskräckigt från skräckmästaren.

I'm the first to admit I ain't built for that shit.

Bästa kusin Elin fyllde år i lördags och firade med shotsfiskedamm. Ja, ni förstår. Min riktiga present behagade inte dyka upp i tid, då får man improvisera och köpa en halvdum indianhatt sålänge. Slängde in den i ett himla påskigt paket och tog med en flaska Obstwasser från 1987. Puss på dig.


Världen är full av färger.

Vaknade aptidigt imorse och kände att det var en ritdag, men då måste man ha lite inspiration också. Det här är de finaste böckerna jag vet, alltid. Jag har tyvärr inte alla i serien, och jag har ingen aning om hur jag ska få tag på de, men de jag har bläddrar jag i jämt. Allt är så himla gulligt tecknat med en massa katter och ballonger och kids. Precis som det ska vara. Vad har kärleken för färg? är min favorit, tjejen med ballongerna på framsidan ska jag ha på armen någon dag. Givet. Nu ska jag försöka komma igång här. Oliver är också med, tur.

Oh behave.

Förlåt för att jag är världens tråkigaste just nu. Har fullt upp med att försöka komma upp klockan 06.00 på morgonen och fatta vilka kläder jag ska ha på mig. Hjärnan jobbar på högvarv. Men jag är snart i fas igen, lovar. Så länge kan ni få musiken som hjälper mig varje morgon. Vårjävel heter den, såklart. Hejrå.

Let the rhythm hit em.

Nu gick det sådär himla fort, som det brukar göra när allting bara ordnar upp sig. Det ringde, jag svarade, helt plötsligt sitter jag på en arbetsintervju. Det blir helg och måndag igen, det ringer och jag svarar och jag får ett jobb. Hepp! Det känns så förbannat skönt. Det blir mindre tid till ritandet, men jag ska nog lyckas knåpa ihop en hel del alster ändå. Nu ska jag fortsätta att springa runt och känna mig nöjd. Och jo, en sak till: Fuck you arbetsförmedlingen, I did it on my own.

Woman.

När det vankas fest har man ju inte tid att rita. Då gör jag en playlist inför kvällen (Kintis<3Keno) istället och är färdig först av alla. Precis som vanligt. Ameh skål då.


Toys and flavors.

Idag åkte min bästa lövklänning på, allt för inspirationens skull liksom, och jag mixade mig en mangosmoothie. Så himla gott, och fint. Nu fortsätter jag med mina outlines och sen färgläggning! Hejrå.

Lågan slocknar utan tändstickor.

Jag är jävligt bra på att starta upp nya projekt innan de gamla är färdiga. Antagligen för att jag blir överpepp när jag kommer på något nytt och vill dra igång med det direkt. Allt har sin tid, det måste jag fatta. Fokusera för fa-an. Nu är det outlines som gäller.

Tales from the sketchbook.

I mina tv-teckningar har det dykt upp meddelanden i skärmarna, hjärtan och rymdraketer och grejer. Och när det gäller sötsakerna har de utvecklats till något som ser ut som en boxningsmuffins och en karatekola. Ser man på.

RSS 2.0