WEÄUH!

Nu går jag och leker med andra brudar. Efter att ha varit fullt färdig i sisådär två timmar. HEJ!

Keep her from the howlin' winds.

I förrgår hade jag namnsdag. Det betyder att Rasmus också hade namnsdag, och fyllde tre år. Kaningubbe. Han fick såklart en morot, och jag fick presenter och rosor. Man får inte glömma bort namnsdagar tycker jag. Det är en utmärkt anledning att göra en vanlig grå skitonsdag lite ljusare. Allt annat är ju ändå så himla tråkigt.

Livets ledmotiv, for now.

Someday never comes.

Jag försökte verkligen i lördags. Drog fram alla papper och pennor och vin. Det enda som hände var att jag stirrade ner på en ofärdig sugarskull, helt utan inspiration eller pepp. Jag behöver ett uppdrag.

tjugoandra.

Var i lill-stugan idag, igen, och köpte någon slags turkos arkivkorg från 1900-talet. Lill-stugan är mitt bästa ställe, jag kan gå där i timtal och kolla på fina och knäppa gamla grejer. Helst med mamman, för hon gillar det nästan lika mycket som jag gör. Synd att man inte kan köpa typ allt.

Jag är sjukt teckningssugen, men får inte riktigt tummen ur. Vad gör man då? Puss.

Kvällsfika.

Slängde ihop några slags bullar. Mjöl, havregryn, salt, bakpulver, yoghurt och honung. Höfta lite och knåda ihop tills degen blir lagom kletig. Nybakat bröd alltså, jag kan äta tills jag dör. <3

Jobbarkompis.

Jag jobbar hemifrån, halvsjukis med de bästa mjukisarna på. Killen ligger helsjukis på soffan och kaninungen håller mig sällskap under bordet. Hejrå!

Taking pictures of you.

Helgen då. Sex månader med den bästa människan jag vet och en överraskningsutflykt till Äppeltavlan i Kivik. Vi hade picknick vid havet och bara fanns. Och trivdes. Kaninbarnet kom äntligen hem och jag köpte världens gosigaste Beach House Company sängkläder. Fint.


RSS 2.0