På andra sidan regnet.

Söndag. Gick upp tidigt och drack kaffe, längtade ut i solen och drog iväg på supersnabb-promenad. Frukost hos mormor och morfar vid 10, bjöd familjen på fika på bakgården vid lunch, körde till skitstor loppis på eftermiddagen och kom hem med knäppa snapsglas för 30 spänn. Så jävla fin och lång dag, den bästa detta året hitintills. På riktigt.

Mommy dearest.

Hemma sjuk i tre dagar. Sjukt mysigt att kunna ligga i sängen exakt hela dagen och titta på fin tv-serie. Köttade igenom alla Once Upon A Time avsnitt som finns och är helt hooked. Precis vad jag behövde. Drömma sig bort och sen hitta tillbaka. Mitt i all huvudvärk trixade jag ihop en födelsedagsängel till min ängel-tokiga mamma. Och igår drog jag igång en ny sugarskull grej. Hurra!


Cheer up!

Livet blir lite roligare om man skriver sina tråkiga jobblistor med tjocka tuschpennor och käkar Cheerios till frukost. I eftermiddag tänker jag dricka varm nyponsoppa till fika och rota igenom min grotta till garderob, för imorgon är det fest. Puss och hejdå / "tjejensomälskarattjobbahemifrån"


Eggs and love.

Jag har aldrig tid med finfrukost annars, på jobbet blir det mest kaffe liksom. Bäst att passa på.
Surdegsknäckebröd med ost och tomat, bacon och perfekt löskokt ägg. Nam.


Över regnbågen.

Inför min 25års dag hittade jag ett recept på sjuka regnbågskakor som jag var helt tvungen att testa. Skitroligt resultat, men tidskrävande. Och kladdigt. Jag struntade i den där sockervaddsessensen och körde med karamellfärg istället för pastafärg. Funkar hur bra som helst. Testa vettja!

På tjock is.

Vi är lediga idag, det är så sjukt värt efter en hyffsat jobbig helg. Tassade upp rätt tidigt och tog på de tjockaste strumporna jag kunde hitta, städade och diskade lite, men hängde mest i soffan under täcket. Det är iskallt men soligt idag, så vi bestämde oss för att åka skridskor. Så jävla svårt. Inte för Johan såklart, men för mig.


Instagram.

Finns här med såklart. Där händer det lite mer, lite oftare. Välkomna att smygtitta.

Han är bara min.

Jag är sämst på att komma upp ur sängen på morgonen, alltså sämst i världen, speciellt nu när det är kallt. Imorse blev jag utburen(!) och placerad i soffan framför Nyhetsmorgon, fick kaffe och frukost serverat och massor av pussar förstås. Det blir inte bättre än så, han är bäst.

15.55

Eländig. Försöker bli av med huvudvärken innan jag ska simma ikväll. Tänker att det kanske kan bli min nya grej. Hejdå.

RSS 2.0