Vegoburger <3

1. Rostat morotsbröd
2. Chilimajonäs
3. Sallad
4. Rödlök
5. Mango Raija Dressing
6. Stark gurka
7. Rödbetsbiff
Ät och himla med ögonen. Varsågoda.

Teenage Mutant Ninja Rabbit.

Det här är Rasmus, kaninen med tusen olika namn och ungefär den gosigaste ni kan hitta. Han blir helt hypnotiserad om du klappar honom på huvudet och vill helst ligga i soffan med mig och bli kelad med i en halv evighet. Saltapinnar och morrötter är favoriter, och ibland gör han mig stolt och knaprar i sig ett chips eller två. Jag är glad att han finns, min lilla lejonkungsunge.

En måndagskväll.

Ibland behöver man bara en myskvällsmat med mini-pannkakor och Sandra för att göra veckan lite roligare. Älskar sånt. Tack & puss!

Körvfest.

Ni vet de där mysiga grillkvällarna, vid någon grillplats vid en sjö, som man tänker att man borde ha? Det var precis vad vi gjorde igår. Käkade massvis med korv i bröd och godis, slogs mot knotten och spelade fina låtar med taskigt iPhone-ljud. Precis som det ska vara. Idag känner jag mig lite svag och vill helst sitta i soffan med en pizza.

En lördag på Råå.

Större delen av lördagen hängde vi på Råå, bara han och jag. Solade, utforskade stranden och kollade på alla fina båtar i hamnen. Helt otroligt fint. Hejdå!RSS 2.0