Elin.

Du är viktig för mig, för vi är två på miljonen.


Jordgubbar med mjölk.

Midsommar. Familjen började hemma med lunch i trädgården under träden, och efterätt nere i baren. Pappa hade fixat tipsrunda som såklart mormor & morfar vann. Jag var klädd som en jordgubbstårta och fick kela med små hundar i Halmstad hela kvällen, och dricka illrosa shots. Så himla bra! Jag älskar midsommar.

Jag minns det som igår.

11 juni. Dagen jag äntligen fick min kinderpanda. Så himla viktigt. På kvällen bjöd jag Sandra på "Välkommen hem käk" på Sjötorpet. Bättre måndag kan man nog inte ha.


From Russia with love.

Spenderade större delen ev veckan i St.Petersburg med mamma, mormor och moffis. Helt fantastiskt. Världens knäppaste och finaste stad, med 5 miljoner råbarkade ryssar intryckta i 300år gamla barockhus. Och ingen kan engelska förstås. Inte helt lätt. Vi har iallafall tittat på tusen fina byggnader och tassat runt i gamla överdådiga palats fulla av bladguld och kristallkronor. Behöver jag ens förklara varför jag trivdes? Förutom med maten då, som smakade gammal kofta mest hela tiden. Pusshej.


Åttonde juni.

Sitter i soffan och jobbar, packar upp och leker med mina nya saker från Ryssland och gosar med kanin. Och det är fredag, jippi! Idag har jag tre olika saker att gå på, morfars kalas och två studenter. Shiet. På lunchen ska jag dra iväg och fixa hemlisar till allihop.

Världens bästa kanin som snart ska iväg på sommarkollo, så han får hoppa utomhus varje dag. Vilken dröm för ett litet kaninbarn. Puss.


RSS 2.0