Till min lilla hemlighet.

En joystick som ska göra elefanten och hans kompisar sällskap. Jag vet att jag teasar nu, men fan vad roligt jag har.

S is for Secret.

Sneakpeak på ett hemligt litet projekt. Kommer bli helbra. Hejdå!


Mammas söndag.

Vi firade mamman med blåbärspaj och genomgång av hennes gamla fotoalbum. Jag fixade ihop ett kort som hon ska få tillsammans med hennes försenade (helvete också) present. Love you mommy.

Fifteen forever.

Det är svårt att försöka återge en helg som var så jävulskt fin. Vi började iallafall lördagen med brunch på Lottas altan. Mat, skitsnack och bubbelrosé. Sen drog vi in på hotellet och trängdes ett tag, tjenixade på folk och göttade. Efter ett hyffsat snurrigt (vinfull) pitstop hemma drog jag på mig kick-ass klänningen och fortsatte ett tag i källarbaren, med diverse gäster, innan vi drog till förfest. Hann med tusen olika saker och uppfann en ny dans som jag hoppas väldigt få människor såg. Hursomhelst, jag längtar redan tills nästa år såklart. Typisk bybo.

Jag kan åka varsomhelst, bara du följer med.Den där helgen, vad fin den var.

Är helt lyrisk över helgen som gick. Det kändes liksom som att någonting lossnade, och det var så himla skönt. Och jag hade så himla roligt mest hela tiden. I fredags körde vi blixtsnabbt in till Halmstad och köpte hemliga presenter till lillasystrar för att sen grilla hos Teddie och Lina, vi åt tills vi stupade såklart. Lördagen var den knäppaste och finaste på länge. Emma kom och drack eftermiddagsdrink med mig som mjukstart. Vi hade mini-förfest i Johans hemmabyggda bar, gick och käkade på krogen där 50 fotbollskillar ramlade in och kollade match, drog vidare och kollade på lokalband, mellanlandade i baren igen med lite fler folk och hamnade ute på krogen igen. Snackade enormt mycket strunt och var bara glad. Tjugo i 4 var efterfesten över och jag somnade på en millisekund. Söndagen spenderades i trädgården med scones och vattenmelon till frukost, med Emma. Jag och Johan drog ut med båten på sjön i jakt på gäddor, men allt vi fick var en rostig gammal kick-bike. Svårslaget alltså. Puss.

Walk across this street of mine.

Just nu lyssnar jag mest på den här låten, jobbar, längtar efter New York resan i oktober, hänger hemma, odlar fräknar i solen, längtar efter en westie, kramas med Johan och är glad över att man snart inte behöver ha strumpor på sig försen september. Och en fin kvällsmat. Guldkorn.


RSS 2.0